Sport

Mircea Sandu: „FRF vrea să pună mâna pe banii Ligii. De acum, fotbalul este al unor instituții care încearcă să-și pună oameni în poziții cheie”

 

Aseară, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat într-o conferință de presă: „FRF vrea să subjuge administrativ, financiar și sportiv toate cluburile din Liga 1. Se încalcă grav legile”.

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu a lansat și el un atac dur la adresa federației și a celor care o conduc în acest moment. „Acești bani, 28 de milioane, nu mai trebuie să vină la fotbal. Aceasta este mișcarea. Sută la sută asta își dorește federația. Se încearcă să se pună mâna pe banii Ligii și pe toți banii fotbalului românesc. Fotbalul nu mai e al fotbalului, al fotbaliștilor. Este al altcuiva, al altor instituții care încearcă să-și pună oameni în poziții cheie. Nu pot să-i spun președinte (n.r. – lui Răzvan Burleanu). Pentru mine nu e, pentru fotbalul românesc nu e. A fost ales. Bine ar fi ca cei care l-au ales să-l trimită pe undeva repede, că distruge tot”, a spus Sandu la Dolce Sport. 

CITEȘTE ȘI: 

Ultima oră. Cine își asumă răspunderea? LPF aruncă pisica în curtea FRF. Război total între cele două foruri


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare