Sport

Mircea Rednic îl va da în judecată pe Florin Prunea

 

Mircea Rednic anunță că-l va acționa în instanță pe Florin Prunea, după declarațiile făcute în ultimele zile de managerul general al lui Dinamo. Prunea l-a acuzat pe Rednic că a stat la Dinamo doar pentru comisioanele obținute din transferurile de jucători.

Am fost atacat nepermis și o să-l dau in judecată. Zicea că are probe. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost. Este chiar prost și-l expun cei de acolo. Biroul său este la 10 metri de contabilitate. Să se ducă și să vadă. El vorbește de sute de mii, comisioane. La Matic s-au dat comisoane în patru tranșe. Tot la contabilitate să vadă cum am renunțat la salariu. Credeți că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiță? NU, pentru că nu aveam bani. Și, decât să ne împrumtăm, ca alții, pe la Gigi Becali sau pe la bănci, am zis să ajut clubul“”, a spus Rednic într-o intervenție la Digi Sport.

        


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button