Sport

Mircea Lucescu a trăit periculos la Tel Aviv

 

Zenit Sankt Petersburg, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat pe terenul lui Maccabi Tel Aviv, 4-3, în prima etapă a grupelor Ligii Europa, după ce gazdele au condus cu 3-0. Tehnicianul român a mărturisit că în întreaga sa carieră nu a avut parte de un asemenea meci.

„În toată cariera mea nu am mai avut parte de un astfel de meci. Și am o carieră foarte lungă și bogată!. Am început foarte relaxați, iar ei au profitat de acest lucru. Au jucat agresiv, iar noi am pierdut ușor baloanele la mijlocul terenului, în urma presiunii pe care au pus-o asupra noastră. Am comis greșeli, iar adversarul a controlat mingea și a contraatacat. Nu am reușit să ne revenim după șocul primirii primului gol și nu am creat aproape nimic în prima repriză. În repriza secundă am început mai bine, însă ei au marcat pe contraatac, apoi au înscris încă o dată, un gol fabulos din lovitură liberă. Am făcut câteva schimbări și, după ce am început să jucăm mai rapid, a venit și golul nostru, care ne-a permis să ne recăpătăm entuziasmul. Am continuat să atacăm, iar Maccabi, dimpotrivă, a făcut pasul înapoi. A fost 4-3, un rezultat bun, însă ca să fiu cinstit, probabil că nu îl meritam, cu excepția ultimelor 15 minute, în care am profitat de orice șansă pe care am avut-o”, a apreciat „Il Luce”. 

citeşte şi: Europa League. Rezultatele complete din prima etapă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare