Sport

Ministrul Tineretului și Sportului, ANUNŢ IMPORTANT. Vor reveni fanii pe stadioane?

 

Într-o conferinţă de presă, Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit despre posibilitatea ca fanii să revină pe stadioanele din România, dar şi despre situaţia handbalului în ţara noastră.

„Așa cum am mai spus, după 1 octombrie vom face o analiză la nivel de Guvern pentru a vedea ce impact au măsurile de relaxare. Toate deciziile vor fi influențate de numărul de infectări. Pot să vă spun că în legătură cu handbalul intenționăm sa creăm cadrul de reluare a campionatului intern în sistem competițional săptămânal. N-aș vrea să facem comparație între România și alte țări. Toate măsurile pe care le-am luat, până acum, nu sunt măsuri luate pentru a restricționa, ci pentru a proteja. La nivel normativ suntem deja pregătiți cu modul în care să reluăm prezența spectatorilor pe stadioane, ne trebuie doar un moment oportun”, a spus Stroe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare