Sport

Ministrul Sporturilor, încă o GAFĂ! „Va face România de râs la Bruxelles”

  • novak_10.jpg

Ministrul Sporturilor, Eduard Novak, bine intenționat, altfel, a anunțat că la sporturile de echipă din țara noastră (în competițiile interne – evident) minimum 40% dintre sportivii care joacă trebuie să fie cetățeni români.

Imediat au apărut reacțiile.

„Raportat la cetățenii UE, regula de impunere a unui minimum de 40% e una discriminatorie și încalcă prevederile Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, respectiv Tratatul de bază și directivele privind discriminarea. Cei interesați pot ataca regula în instanță. Sper ca oamenii să renunțe la această regulă discriminatorie. Pot găsi alte modalități prin care să sprijine sportivii români să facă performanță, dar nu așa. Suntem în UE”, a declarat Csaba Asztalos, președintele CNCD, pentru gsp.ro. 

Conform aceleiași surse, Dumitru Costin, președintele sindicatului fotbaliștilor, a comentat, printre altele: „Pe Novak îl mănâncă să se dea lebădă, dar va face România de râs la Bruxelles. E o prostie emisă de Novak într-un moment de rătăcire, o enormitate care calcă în picioare prevederile UE și care creează discriminare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button