Sport

Ministrul brașovean Marius Dunca, EXPLICAȚIE ULUITOARE la faptul că încă n-au fost premiate canotoarele campioane mondiale anul trecut!!!…

 

Canotajul este una dintre cele mai titrate discipline sportive olimpice din România, cu 38 de medalii cucerite, fiind depășit doar de gimnastică – 72 de distincții.

Campioanele mondiale la canotaj din 2017, titluri obținute în SUA, n-au fost, încă, premiate de Ministerul Tineretului și Sporturilor (MTS) , cu suma de 1.3 milioane de lei, deși ar fi fost normal să se întâmple acest lucru în luna octombrie a anului trecut.

Redactorul șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, a precizat pe blogul său (http://www.tolo.ro/) că, în schimb, au fost dați de la MTS 1.1 milioane de lei pentru o „competiție anonimă” de fotbal-tenis disputată la Izvorani în luna noiembrie. De asemenea, potrivit sursei citate: „Frederico Tavares, președintele federației de tenis cu piciorul, a încasat la Campionatul European de la Izvorani premieri de 35.000 de euro, mai mult decât au primit, împreună, pentru Campionatul European de gimnastică de la Cluj, toți sportivii români medaliați: Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu și Larisa Iordache!”.

Precizăm, fotbal-tenisul este o disciplină sportivă neolimpică!

Chestionat de Cătălin Tolontan cu privire la faptul că prioritizează sporturile neolimpice în dauna celor olimpice, Marius Dunca, ministrul brașovean al Tineretului și Sportului – probabil și în al treilea guvern PSD-ALDE, a declarat conform tolo.ro: „Dansul sportiv are 6.500 de legitimați, la canotaj câți sunt?”.

Și încă o întrebare din partea noastră… Câți sportivi legitimați sunt, de pildă, la fotbal-tenis?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare