Sport

„Minerii”, calificați în finală

  • logomytex.png
 

Șahtior Donețk a acces în finala Cupei Ucrainei, după ce a remizat pe teren propriu, la Lvov, 1-1 (Adriano – 11 metri / Kalinici), cu Dnepr Dnepropetrovsk, în manșa secundă a semifinalelor întrecerii. În tur, „minerii” s-au impus cu 1-0. Fundașul Alexandru Vlad a fost rezervă la Dnepr. 

„A fost un meci de Cupă foarte special. Au jucat două echipe care au vrut să arate tot ce au mai bun pe teren, pline de entuziasm și de dorința de a se impune. Cred că scorul nu reflectă total ce s-a întâmplat pe teren. Poate, meritam mai mult. Am dominat total. Sunt sigur că au existat două situații de penalty în prima repriză. Per total, probabil, cele două echipe merită să fie aplaudate pentru prestație. Suntem formația care, cumva, este pedepsită tot timpul. În timp ce unii adversari, dimpotrivă, sunt ajutați. În primul rând, este ajutată Dinamo Kiev”, a fost de părere antrenorul „minerilor”, Mircea Lucescu, care a anunțat că va rămâne și în sezonul viitor pe banca lui Șahtior Donețk.

În finală, Șahtior Donețk o va întâlni pe Dinamo Kiev, care a dispus, cu scorul general de 4-1 de Olimpik Donețk. 

(S.R.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button