Sport

Milos Raonic a declarat forfait pentru US Open

 

Tenismanul canadian Milos Raonic, numărul 11 mondial, a declarat forfait pentru Openul Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, programat în perioada 28 august – 10 septembrie, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii stângi, informează AFP. „Sunt devastat, însă nu am altă soluție. Sper să revin pe teren în săptămânile care urmează, pentru a putea încheia anul 2017 în cel mai bun mod “, a indicat Raonic pe rețelele de socializare, explicând că a fost supus unei intervenții respective la încheietura respectivă.

În vârstă de 26 ani, Milos Raonic a fost eliminat încă de la debut la Mastersul 1.000 ATP de la Montreal, desfășurat luna aceasta. Chiar dacă a atins sferturile de finală la Openul Australiei și Wimbledon, sezonul său 2017, perturbat de accidentări și schimbări de antrenori, rămâne unul dezamăgitor. Raonic este al patrulea jucător de top după sârbul Novak Djokovic, elvețianul Stan Wawrinka, deținătorul titlului, și japonezul Kei Nishikori, care renunță la ultimul turneu de Grand Slam al anului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button