Sport

Mihai Neșu: „Am avut clipe când simțeam că nu mai pot, dar trăiesc cel mai bun moment al vieții mele, acum, la 35 de ani”

 

Mihai Neșu s-a accidentat grav pe 10 mai 2011, la un antrenament al echipei unde juca pe atunci, FC Utrecht.

Un coechipier, Alje Schut, a căzut peste el într-un duel pentru balon, iar romanul s-a ales cu o fractură a coloanei vertebrale. De șapte fostul internațional este paralizat de gât în jos, având ceva mobilitate în brațul drept, pe care îl poate mișca greu.

Fostul fotbalist pare să fi trecut peste acest moment groaznic din viața lui. În țară, Neșu a deschis o fundație prin intermediul căreia îi ajută pe copiii cu probleme grave de sănătate.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Mihai Neșu a mărturisit că trăiește cel mai bun moment din viață lui după ce a reușit să își vindece inclusiv sufletul.

„Trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele, acum, la 35 de ani. Şi mă ajută Dumnezeu, de multe ori nici să nu simt că sunt paralizat! Au fost clipe teribile, în care nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Nici nu aveam cum, fiindcă durerea mare era în suflet. Am avut clipe când simţeam că nu mai pot. Dar am căutat răspunsuri. Am încetat să caut răspunsurile la doctori, fiindcă ştiinţa e limitată. Am avut şansa unor preoţi buni, s-au rugat şi ei pentru mine, am vorbit cu ei, m-au ajutat cu sfaturi. Trebuie să mă lupt să le pun în practică. Programul meu e simplu: trebuie să mă ţin de ceea ce mi-au dat doctorii, terapie pentru corp, şi ceea ce mi-au dat preoţii, terapie pentru suflet. În rest, la fundaţie, cu una, cu alta, după puterile şi mintea mea. Acum am reuşit să percep ce trebuie să fac, încerc să mă ţin de program, iar Dumnezeu mă întăreşte zi de zi”, a spus Neșu.

FOTO: gsp.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button