Sport

Mihaela Buzărnescu, în finala de la San Jose

 

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în finala turneului de la San Jose după ce a învins-o în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-1, pe belgiana Elise Mertens (15 WTA). În urma acestui rezultat, Mihaela și-a asigurat un salt până pe locul 21 WTA și ajunge astfel pe cea mai bună poziție din carieră. În cealaltă semifinală se întâlnesc Maria Sakkari și Danielle Collins.
Este incredibil, nu-mi vine să cred! Mi-am depășit toate așteptările, săptămâna trecută nu m-am antrenat deloc cu mingea. Sunt încântată că am ajuns până aici! În ultimele două zile am încercat doar să rămân concentrată pentru că în ultima perioadă am avut multe suișuri și coborâșuri. Tot timpul m-am gândit să nu cedez, să lupt în continuare. Înseamnă enorm că am ajuns în finală, e ceva ce am visat. Este ceva incredibil, o reușită fabuloasă. Sper să fiu un model pentru tineri să nu cedeze niciodată“, a spus Mihaela după meci.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare