Sport

Mick Schumacher, PRIMA EXPERIENŢĂ în Formula 1!!!

 

Mick Schumacher calcă apăsat pe urmele tatălui său. Marţi dimineaţă, pilotul în vârstă de 20 de ani a trăit prima sa experienţă la volanul unui monopost de Formula 1, este vorba de un Ferrari SF90, pe circuitul din Bahrein.

A fost un moment special pentru Schumacher junior, ţinând cont că tatăl său a câştigat 5 titluri mondiale consecutiv cu scuderia „căluţului cabrat”, între 2000 şi 2004, în total având 7, un record în F1!

Cel mai bun timp al său pe un tur a fost de 1 minut, 29.976 secunde, el fiind devansat doar de olandezul Max Verstappen, de la Red Bull – 1.29.379.

La finalul acestor testări, Mick Schumacher a relatat: „Într-adevăr, apreciez această zi specială. Am avut impresia, într-o primă fază, că mă aflu în garajul meu. Atât de mulţi oameni cunoşteam, încă de când eram copil. Ferrari SF90 este un model impresionant, puternic, dar şi suplu pentru a fi pilotat”.

Foto: L’Equipe

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button