Sport

Micile gimnaste din BRAȘOV au venit încărcate de medalii de la Spring Cup

  • gimnaste (4)_251110.jpg
  • gimnaste (3)_251111.jpg
  • gimnaste (5)_251112.jpg
 

Secția de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Transilvania Brașov a cucerit la Chișinău nu mai puțin de nouă medalii la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică, Spring Cup. Peste 200 dintre cele mai bune gimnaste de categoria 4-9 ani din România, Republica Moldova, Rusia, Ucraina și Israel au intrat în lupta pentru medalii în cadrul turneului ajuns la a IV-a ediție, desfășurat în perioada 28-29 aprilie. Pe covorul din incinta Școlii sportive a rezervelor olimpice din Chișinău au evoluat și nouă gimnaste de la ACS Transilvania, care, practic, au dominat concursul, la categoria lor de vârstă, și și-au adjudecat fiecare câte un loc pe podium. Micuțele din Brașov au reușit o evoluție excelentă, în compania celor mai bune sportive din țări cu renume în gimnastică ritmică, și au obținut patru medalii de aur la individual, una cu ansamblul și alte patru medalii de argint. Performanța este remarcabilă, cu atât mai mult cu cât majoritatea gimnastelor de la ACS au fost la prima participare la un turneu internațional.  
La finalul competiției au urcat pe podium:

Luise Bogdan – locul I

Anastasia Cogeanu -locul I 

Alice Munteanu – locul  I

Patricia Pavel – locul I 

Dalina Ungureanu – locul II 

Virna Izabela – locul II

Emma Barbu – locul II 

Petra Cristescu – locul II

Diana Olteanu – locul 1 cu ansamblul Mica Gimnastă

 „Ne-am simțit foarte bine la Chișinău, a fost o competiție puternică, bine organizată, cu un arbitraj de înaltă clasă. Fetele mele au demonstrat seriozitate și munca de la antrenamente a fost răsplătită. Așteptăm a cincea ediție a Spring Cup de la Chișinău unde acum avem titluri de apărat. Pe de altă parte, concursul de la Chișinău reprezintă și o bună pregătire pentru Cupa României de gimnastică ritmică”, declară antrenoarea gimnastelor de la ACS Transilvania, Carla Stoica.
În competiția națională din toamnă, ACS Transilvania va intra cu patru gimnaste, care au obținut calificarea la Campionatul Național din urmă cu două săptămâni de la Baia Mare (Ungureanu Dalina – 8 ani, Munteanu Alice – 6 ani, Bogdan Luise și Spulber Nora – 7 ani).

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare