Sport

Micii noștri schiori alpini, la MARE DEPĂRTARE de austrieci!!! „La bătaie” cu Ungaria, Bulgaria ori… Argentina!!!

 

Competiția de schi alpin Poiana Brașov Children Trophy s-a desfășurat la finele săptămânii trecute, fiind dominată clar de sportivii austrieci, care au câștigat 7 din cele 8 probe.

La slalom uriaș Under 14 feminin, victoria i-a revenit Ameliei Stollinger (Austria), cronometrată în 47.61. Pe locul doi, potrivit site-ului fis-ski.com, s-a clasat o performeră din Ungaria, a treia fiind o argentiniancă. Locul 4, din 12, i-a revenit Andrei Maroșan, de la Corona Brașov – componentă a lotului C al României, sosită la o diferență de 5.69 secunde de câștigătoare.

La slalom uriaș Under 16, prima a fost austriaca Maria Niederndorfer – 1.33.59, urmată de o bulgăroaică și de Leona Trifu, din Sibiu (+5.69), din 18 competitoare clasate.

La slalom uriaș Under 14 masculin, nici un „tricolor” n-a intrat în top 3, în timp ce la Under 16, Szöke Hunor (Corona) a luat „bronzul”, având un handicap de 4.47 secunde de învingător – austriacul Christ Mittersteiner – 1.29.83. Pe locul secund s-a situat un argentinian.

La slalom Under 14 feminin, România a ocupat locurile 2 și 3, prin Ioana Cătălina Ambruș (Petroșani) și Andra Maroșan (Corona), ultima sosind la 10.16 secunde de învingătoare, Amelie Stollinger – 1.35.51. În rest, la slalom, la celelalte categorii, „tricolorii” n-au mai urcat pe podium.

Corona Brașov a avut la startul competiției 9 schiori.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare