Sport

Micii fotbaliști de la RUH LIOV revin la Brașov

Micii fotbaliști de la RUH LIOV revin la Brașov.

Acum aproape un an, în seara când a izbucnit războiul în Ucraina, o grupă de copii de la clubul de fotbal RUH LIOV trecea granița în România pentru a participa la turneul Enjoy Sport´s Winter Cup. Când au ajuns la Brașov, au aflat că granițele țării lor au fost atacate. Au reușit să onoreze competiția până la final, iar organizatorii au primit acceptul clubului și al părinților de a-i ține la Brașov pe copii și antrenori până când situația din Ucraina se va stabiliza.

Delegația din Liov a rămas în Brașov aproape 2 luni. Apoi, echipa s-a „rupt”. Unii copii au luat drumul Germaniei, ceilalți mergând la Liov, alături de antrenori.

Organizatorii de la CS COLȚEA 1920 și agenția Enjoy Sport´s au păstrat în permanență legătura cu cei 2 antrenori ucraineni. Așa au aflat că viața celor mici în Liov dă semne de îmbunătățire, deși doar 12 ore pe zi au curent electric în oraș. Una dintre singurele bucurii ale copiilor a rămas fotbalul.

Micii fotbaliști de la RUH LIOV revin la Brașov

După eforturi birocratice ce au durat săptămâni, cei de la CS COLȚEA 1920 au reușit să le îndeplinească un vis celor mici. Îi aduc din nou la Brașov, pentru ediția 2023 a turneului Enjoy Sport´s Winter Cup. 

„Este o bucurie imensă ce am reușit. Vreau să le mulțumesc celor de la RUH LIOV pentru deschidere, dar și copiilor care și-au dorit mult să revină la Brașov. Este un semn clar că s-au simțit foarte bine la noi în oraș. Abia aștept să-i revăd. Sportul unește oameni pe viață. Acesta este un exemplu cât se poate de elocvent”, a declarat Ciprian Jurubescu, președine CS COLȚEA 1920 Brașov.

Echipa de copii de la RUH LIOV va sosi la Brașov duminică seara și va începe competiția luni după-amiază.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button