Sport

Michael Schumacher, SPITALIZAT la Paris!!! Starea sa de sănătate rămâne învăluită în mister!!!

 
Potrivit Le Parisien, Michael Schumacher, grav rănit într-un accident produs la schi la Meribel, în decembrie 2013, a fost internat ieri după-amiază la Spitalul Georges-Pompidou din capitala Franței.
 
Sursa citată a menționat că fostul pilot de Formula 1 al scuderiei Ferrari a fost dus la serviciul cardio-vascular al unității medicale menționate, pentru a primi un tratament experimental realizat de echipa profesorului Philippe Menasche, un specialist reputat în domeniul terapiei celulare, destinată pentru insuficiența cardiacă.
 
Germanul va părăsi miercuri spitalul.

Le Parisien a menționat că „Schumi” a mai fost internat în cel puțin două rânduri la Spitalul Georges-Pompidou, în primăvară, prima dată făcând și unele examene medicale la Spitalul Universitar Pitie-Salpetriere din Paris.
 
Cotidianul parizian a precizat și că starea de sănătate a lui Michael Schumacher este învăluită în mister, acesta fiind protejat de familie, care a limitat la maximum comunicarea pe subiectul în discuție.
 
În ultima perioadă, însă, au apărut, însă, numeraose variante privind degradarea sau ameliorare stării de sănătate a marelui sportiv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare