Sport

Mesajul lui Neymar pentru fanii Barcelonei. Suporterii își ard tricourile cu numele brazilianului

 

Neymar a plecat de la Barcelona și va juca la Paris Saint-Germain. După oficializarea transferului, brazilianul a postat un mesaj pentru clubul catalan, fani și pentru foștii săi coechipieri.

„Viața este făcută din provocări. De unele avem noi parte, iar altele sunt rodul deciziilor noastre, care păstrează lumina care luminează cariera noastră, care este intensă, dar scurtă.

Barcelona a fost mai mult decât o provocare. A fost visul unui copil, care a jucat cu aceste staruri într-un joc. Am ajuns în Catalunya când aveam 21 de ani, plin de provocări. Încă îmi amintesc primele mele zile la club, împărțind vestiarul cu idoli ca Messi, Valdes, Xavi, Iniesta, Puyol, Pique, Busquets și mulți alții. Îmi așteptam rândul să joc la un club care este mai mult ca un club.

Barcelona este o națiune care reprezintă Catalunya. Am avut onoarea să joc cu cel mai bun atlet pe care l-am văzut în viața mea și sunt sigur că nu voi mai vedea pe nimeni altcineva precum el cât voi trăi. Leo Messi a devenit prietenul meu atât pe teren, cât și în afara lui. A fost o onoare să joc alături de tine.

Am făcut parte dintr-un atac cu Messi și Suarez care a făcut istorie, câștigând tot ce putea un atlet să cucerească, trăind momente de neuitat, trăind într-un oraș care este mai mult decât un oraș – este o patrie, iubesc Barcelona și iubesc Catalunya. Dar sunt un atlet și am nevoie de provocări și, pentru a doua oară în viața mea, îl voi contrazice pe tatăl meu. Tată, îți înțeleg și îți respect opinia, dar decizia mea a fost luată și îți cer să mă sprijini așa cum ai făcut mereu.

Barcelona și Catalunya vor fi mereu în inima mea, dar am nevoie de noi provocări. Am acceptat propunerea Parisului pentru a încerca să obțin lucruri noi și să ajut clubul să câștige titlurile pe care publicul le dorește. Mi-au prezentat un plan pentru cariera mea și m-am simțit pregătit de această provocare.

Mulțumesc minunatului public blaugrana și pentru tot ce am învățat alături de acești mari atleți cu care am avut șansa să împart vestiarul. Acum, simt în inima mea că este timpul să plec. Parisul va fi casa mea în următorii ani și voi munci din greu pentru a onora toată încrederea pe care și-au pus-o în fotbalul meu. Contez pe susținerea tuturor celor care ați fost alături de mine din 2009, fani, prieteni, profesioniști care au fost alături de mine și familia mea, care a suferit foarte mult din cauza unor probleme apărute de-a lungul carierei mele. Astăzi, meritați să aveți parte de pace.

Este o decizie foarte grea, dar am luat-o cu maturitatea acumulată în acești 25 de ani de viață.

Barcelona, mulțumesc pentru tot! Paris, ajung!! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă protejeze!”, a fost mesajul lui Neymar.

În acest timp, supărați, fanii își ard tricourile cu numele lui Neymar pe spate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare