Sport

MERITORIU. Brașoveanca Haralambie, puncte prețioase la Zao!!!

 

Al doilea concurs desfășurat la Zao, în Japonia, contând pentru Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile, a fost câștigat tot de nipona Sara Takanashi, cu sărituri de 94.5 și 100 de metri, pe o trambulină având K 95 metri, și un punctaj de 241.3.

Podiumul a fost completat cu două reprezentante ale Sloveniei, Maja Vtic și Ema Klinec.

Dacă în prima întrecere Dana Vasilica Haralambie a ocupat locul 30, brașoveanca legitimată la AS Săcele s-a situat ieri pe a 22-a poziție (sărituri de 87 și 90 de metri – 200 de puncte).

Sara Takanashi este lideră detașată în clasamentul general al Cupei Mondiale, cu 680 de puncte, în timp ce Dana Haralambie ocupă un onorabil loc 27, cu 38 de puncte acumulate, până acum, în actualul sezon.

Altfel, sportiivul dinamovist Sorin Iulian Pâtea n-a reușit să se califice pentru concursul de săriituri cu schiiurile de astăzi, de la Zakopane (Polonia), contând pentru Cupa Mondială masculină.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button