Sport

MERCATO. Noi jucători la FC Brașov!!!

 

„Stegarii” caută să-și întărească lotul în vederea părții secunde a campionatului – Liga 2, seria secundă. Vizat, în special, este compartimentul defensiv, unul deficitar.

Astfel, mâine este așteptat la FC Brașov fundașul central Daniel Lung (foto), de la Concordia Chiajna. Totodată, conducerea grupării „galben-negre” negociază împrumutul lui Alin Dudea, căpitanul echipei naționale Under 19 și al celor de la Dinamo II București, până la finele sezonului. Și el joacă tot fundaș central.

Sunt discuții și cu privire la revenirea la FC Brașov a doi stranieri, fundașii centrali croați Mislav Leko și Sașa Novakovic, ultimul de la FC Voluntari.

În continuare, programul meciurilor amicale susținute de elevii lui Mihai Stere este următorul: marți, cu Înfrățirea Hărman pe Stadionul „ICIM”, sâmbătă, la Balotești, iar pe 20 februarie, cu Chindia Târgoviște în deplasare.

În ceea ce privește viitorul clubului aflat în insolvență, acesta este incert la ora actuală. Se așteaptă, pe 16-17 februarie, aprobarea de către instanță a planului de reorganizare financiară, după care staff-ul executiv va trata cu diverși investitori. Reamintim că, anchetat fiind de procurorii Parchetului Tribunalul Brașov și acuzat de mai multe infracțiuni economice, omul de afaceri Ioan Nicolae a anunțat că va da echipa gratis.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare