Sport

Medalii pentru karatiştii braşoveni la Campionatul European de la Varșovia

Medalii pentru karatiştii braşoveni la Campionatul European de la Varșovia

În prima zi de concurs, România a adus la Brașov medaliile de argint la Kata pe echipe feminin 14-15 ani, prin sportivele Andra Rusu, Myriam Hermel Sestacova și Antonia Postolache.

La categoria superioară de Kata echipe feminin (16-17 ani), medaliile de bronz au revenit tot sportivelor de la CS Karate JKA România, prin echipa formată din Anca Nicoleta Crețu, Alessia Dobrota și Maria Ioana Vasilache. Echipa este coordonată de antrenorul emerit Dan Dragoș Chiru.

Participarea la această competiție de prestigiu a fost posibilă pentru o parte din lotul Clubului Sportiv Karate JKA România – Brașov grație unei finanțări nerambursabile în valoare de 44.996 lei, acordată de Consiliul Județean Brașov.

De remarcat este faptul că medaliile de bronz în proba de Kata pe echipe feminin, categoria 14-15 ani, au fost revenit tot Brașovului, prin Clubul ACS Karate Brașov reprezentat de sportivele Ana Maya, Maria Foica și Ana Suciu.

Nu în ultimul rând, la proba de Kata pe echipe băieți, sportivii Mihai Pătru, Radu Ferăstrău și Rareș Ieney, tot de la ACS Karate Brașov, au obținut locul al doilea. Antrenorul sportivilor brașoveni este Dragoș Dăncescu.

Campionatul European de Karate WUKF se desfășoară pe durata a cinci zile și aliniază la start 1725 de concurenți din 30 de țări.

FOTO: facebook CJ Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button