Sport

Medalie olimpică de AUR pentru România!!! Cum va fi primit CAMPIONUL acasă?!… Alte două clasări „tricolore” pe podium la JOT!!!

 

La Jocurile Olimpice de tineret (JOT) de la Buenos Aires, Iosif Adrian Şulcă a câştigat medalia de aur la judo, în limitele categoriei 81 de kilograme, după ce în finală l-a învins într-o manieră spectaculoasă pe cehul Martin Bezdek, aşa cum a informat COSR.

Este prima medalie de aur cucerită de delegaţia noastră la Buenos Aires şi cel dintâi titlu adjudecat la judo de un reprezentant al României la JOT.

De asemenea, înotătorul Daniel Cristian Martin a cucerit „argintul” olimpic în proba de 100 de metri spate în capitala Argentinei, iar Mihaela Valentina Cambei a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului în concursul de haltere, în limitele categoriei 48 kg.

Pe contul de Facebook al COSR (Comitetul Olimpic şi Sportiv Român), iubitorii de sport le-au transmis felicitări lui Iosif Adrian Şulcă şi staff-ului său tehnic pentru performanţa realizată, dar s-a purtat şi un dialog extrem de interesant…

„Să vedem când ajunge cu «aurul» acasă, ce primește de la doamna ministru?”, a fost întrebarea postată de un susţinător al tânărului judoka.
 
„Cu decontul. Îl pune să-şi plătească transportul din diurnă”; „Pe timpul lui Ceausescu, medaliaţii olimpici primeau casă, maşină, rentă viageră, respect, demnitate şi foarte multe beneficii, acum, însă, primesc mulţumiri şi, dacă s-ar putea, ar mai lua doamna ministru ceva de la sportivi”, au fost răspunsurile primite, care denotă „grija” autorităţilor noastre faţă de sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare