Sport

Medalie de aur pentru România la Campionatul Mondial

Medalie de aur pentru România la Campionatul Mondial

Sportiva română Ioana Mădălina Miron (CSA Steaua) a obţinut o medalie de aur şi una de bronz la cat. 45 kg, joi, la Campionatele Mondiale de haltere pentru juniori de la Leon (Spania), potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Haltere. Miron a cucerit aurul la stilul aruncat, cu 88 kg, tot atât cât a ridicat filipineza Angeline Colonia, medaliată cu argint. Românca a obţinut bronzul la total, cu 154 kg, după ce la stilul smuls a fost doar a şasea, cu 66 kg, ratând ultima încercare, la 69 kg.

În clasamentul final la total, Colonia a ocupat primul loc, cu 162 kg, pe locul secund clasându-se thailandeza Khemika Kamnoedsri, cu 160 kg.
România participă cu un lot format din şapte sportivi, trei la feminin şi patru la masculin, la Campionatele Mondiale de haltere juniori Under-20 care se desfăşoară în perioada 19-27 septembrie în localitatea spaniolă Leon.

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Alexandru Pădure, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că obiectivul este o clasare pe locurile 4-6 la total.Vom mai fi reprezentaţi de Estefania Venusa Georgana Dobre (cat. 55 kg), Anca Georgiana Grosu (cat. 64 kg), Tiberiu Ionuţ Donose (cat. 73 kg), Mihăiţă Constantin Tănăsoiu (cat. 81 kg), Nicu Alexandru Vîlcu (cat. 89 kg), Darius Ştefan Tătaru (cat. 96 kg).

Foto facebook Federaţia Română de Haltere


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button