Sport

Meciurile de la Eastbourne, suspendate din cauza ploii

 

Meciurile din turneele de tenis pe iarbă de la Eastbourne, ATP și WTA, au fost suspendate miercuri seara din cauza ploii, au anunțat organizatorii, partida dintre  Simona Halep și Țvetana Pironkova întrerupându-se la scorul de 7-6 (6), 2-1 pentru bulgăroaică. Pironkova (lucky loser) avea 40-30 în ghemul al patrulea, la serviciu, în momentul întreruperii jocului, după 61 de minute. Halep (25 ani, 2 WTA) și Pironkova (29 ani, 149 WTA) s-au înfruntat o singură dată, în 2015, în optimi la Dubai, Simona câștigând cu 6-4, 6-3.

Jocul din optimi dintre Halep şi Pironkova se va relua joi, în jurul orei 14.30. Apoi, în cazul în care va câştiga, Simona va disputa în aceeaşi zi şi meciul din sferturi contra câştigătoarei partidei dintre Caroline Wozniacki şi Elena Vesnina. Întâlnirea din sferturi ar urma să aibă loc pe terenul numărul 2, în jurul orei 18.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button