Sport

MECIURI TRUCATE. Pariuri suspecte la Australian Open!!!

 

La 10 zile de la dezvăluirile făcute de BBC și Buzzfeed asupra unor meciuri trucate din circuitul ATP, New York Times a dezamorsat o nouă bombă. Cotidianul american a susținut, în numărul de ieri, că un meci de dublu mixt de la actuala ediție a Australian Open este suspect de blat.

Potrivit sursei citate, Pinnacle Sports, unul dintre liderii mondiali în domeniul pariurilor, a înregistrat un număr neașteptat de mare de pariuri pe un meci puțin mediatizat la Melbourne. Imediat a suspendat activitățile sale legate de această partidă. Pe sistemul său, Betfair a constatat același fenomen.

Conform New Tork Times, este vorba de un meci din primul tur al Grand Slam-ului, Lara Arruabarrena – David Marrero / Andrea Hlavackova – Lukasz Kubot, unde s-au pariat sume enorme de bani pe succesul ultimei perechi. Aceasta a și câștigat cu scorul de 6-0, 6-3, primul set durând numai 20 de minute. 

La final, Arruabarrena și Marrero au exclus un posibil trucaj, ultimul scuzându-și prestația slabă printr-o accidentare la picior.

Până în prezent, Federația Internațională de Tenis nu și-a spus punctul de vedere în această chestiune.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button