Sport

Meciul Astra – FCSB, cercetat de Comisia de Disciplină

 

Partida dintre Astra și FCSB, scor final 0-2, va ajunge pe masa Comisiei de Disciplină ca urmare a unei sesizări a FRF. Potrivit celor de la gsp.ro, secretarul general al Federației, Radu Vișan, a sesizat Comisia după ce a primit o scrisoare din partea celor de la CSU Craiova în care oltenii reclamă acordurile de împrumut dintre clubul giurgiuvean și patronul FCSB, Gigi Becali.

Considerăm ca existența unui contract de împrumut încalcă principiile de integritate a competiției, așa cum sunt acestea definite prin Statutele și Regulamentele Federației Române de Fotbal. Este de notorietate și de necontestat ca George Becali e principalul finanțator al FCSB. Prin acordarea împrumutului, Becali a devenit și finanțator al clubului Astra Giurgiu, fapt care îl aduce într-o evidentă poziție de incompatibilitate, el fiind în măsură să influențeze deciziile ambelor cluburi”, se arată în scrisoarea oltenilor. Între Astra și Becali există mai multe contracte de împrumut, plus un transfer neachitat al lui Denis Alibec. La ora meciului direct, giurgiuvenii le datorau 1,7 milioane de euro adversarilor care s-au impus fără emoții.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare