Sport

Meci suspendat pentru violenţe în semifinalele Cupei Turciei

 

Meciul Fenerbahce – Beşiktaş, contând pentru manşa secundă a semifinalelor Cupei Turciei, a fost suspendat, joi seară, după ce tehnicianul oaspeţilor, Şenol Guneş, a fost lovit în cap cu un obiect aruncat de un suporter. Meciul a fost oprit în minutul 58, la scorul de 0-0. Potrivit presei din Turcia, Şenol Guneş încerca să îl calmeze pe portarul Tolga Zengin, care se certa cu fanii echipei Fenerbahce în zona băncii de rezerve, în momentul în care tehnicianul a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună. Guneş s-a prăbuşit pe gazon, iar momentul a fost urmat de o busculadă în zonă. Jucătorii echipei Beşiktaş au plecat la vestiare, iar cei de la Fenerbahce au rămas pe teren aproximativ jumătate de oră, până când s-a decis că jocul nu va continua. Potrivit Hurriyet, fotbalistul Mustafa Pektemek, extrem de nervos după ce Guneş a fost rănit la cap, l-a atacat pe un suporter care aruncase cu obiecte şi a fost coborât din tribună.
Şenol Guneş a suferit o tăietură la cap şi i s-au aplicat cinci puncte de sutură. În tur, pe terenul echipei Beşiktaş, scorul a fost 2-2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare