Sport

Meci suspendat în Champions League din cauza arbitrilor români

 

Actualizare

REACȚII la scandalul rasist din Champions League/ „UEFA trebuie să ia măsuri dure!”

Meciul dintre PSG – Istanbul Basaksehirm, din ultima etapă a fazei grupelor Champions League, care a avut loc marți seară, a fost suspendat, după ce arbitrii români Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan au avut un dialog rasist despre un jucător de culoare, care a fost auzit de cel în cauză.

În minutul 16, Ovidiu Haţegan i-a arătat cartonaşul roşu unui membru al staff-ului echipei din Istanbul, care ar fi avut un comportament nesportiv pe banca de rezerve. Este vorba de Pierre Webo, fost internaţional camerunez. În acel moment, arbitrul de rezervă, Sebastian Colţescu a avut un dialog cu tentă rasistă cu centralul Haţegan, mai exact, Colţescu folosind expresia „Ăla negru!”, atunci când s-a referit la Pierre Webo. Dialogul a fost auzit de jucătorii din teren, dar şi de cei de pe banca de rezerve. Toată lumea i-a înconjurat pe arbitrii români, acuzându-i de rasism, iar meciul a fost suspendat, turcii refuzând să mai intre pe teren.

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit Stadionul Parc des Princes, informează RMC Sport, care precizează că partida s-ar putea relua miercuri, de la ora 19.55.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare