Sport

Meci nebun la Kayserispor, cu 5 goluri marcate

 

Trupa lui Marius Șumudică, Kayserispor, a câștigat un meci nebun, cu 5 goluri marcate, o eliminare și răsturnări de situație. Kayseri a avut mari emoții în etapa cu numărul 25 din Turcia în fața ultimei clasate, e vorba de Karabukspor, scor 3-2. A fost 1-1 la pauză, după ce oaspeții au marcat prin Leandrinho în minutul 22, iar Kravet a egalat 6 minute mai târziu. Turuc din penalti în minutul 48 și același Kravet în minutul 56 au adus victoria trupei lui Sumi, înainte ca Skulason să stabilească scorul final, în minutul 88, 3-2. Trebuie spus că la finalul primei părți, Șumudică a fost trimis în tribune de arbitru, pentru proteste.
Lung și Săpunaru au fost titulari și integraliști la Kayseri, în timp ce Marius Alexe nu a fost în lotul lui Karabuk, fiind accidentat. Karabuk a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Ibanez în minutul 94. În clasament, Kayseri este pe locul 5, cu 41 de puncte, la 3 lungimi în spatele lui Fener, locul 4. Fenerbahce are și un meci mai puțin disputat. Galata e lidera Turciei cu 50 de puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button