Sport

Meci decisiv pentru stelişti

 

Steaua întâlnește mâine seară, de la ora 20.00, pe Arena Națională, formația Osmanlispor, într-o partidă contând pentru etapa a cincia a grupei L a „Europa League”. Disputa este una decisivă pentru ambele echipe, după cum a afirmat antrenorul „roş-albaştrilor”, Laurențiu Reghecampf.

„E o situație dificilă, după fiecare partidă pierdută este o atmosferă încărcată la echipă. Deocamdată, cred că este rândul nostru să jucăm bine, să câștigăm cele trei puncte și să ne bucurăm împreună. Mâine seară va fi un meci decisiv pentru ambele echipe. Echipa care va reuși să câștige cu siguranță va lua o opțiune importantă pentru primăvara europeană. Pentru noi e important să facem un joc bun, să obținem un rezultat pozitiv. Suntem pregătiți și sperăm ca la final să ne bucurăm toți. Cred că va fi un meci frumos, dacă Osmanlispor se va deschide și va merge la victorie, atunci va fi un lucru pozitiv. Echipa mai concentrată și care va sta mai bine în teren va câștiga”, a comentat tehnicianul român.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button