Sport

Mauricio Pochettino, despre zvonurile care îl dau la Real Madrid: „Cu toţii avem visuri, dar mi-am prelungit acordul zilele trecute şi sunt fericit la Londra”

 

Privit drept succesorul lui Zidane pe banca tehnică a formației Real Madrid, Mauricio Pochettino a precizat că nu va pleca de la Tottenham, mai ales că abia și-a prelungit contractul.

„Nu am văzut conferinţa lui Zidane, nu ştiu ce a zis. Oricum, mutările de la Real Madrid sunt ceva de neimaginat pentru alte cluburi…la fel şi aşteptările generate atunci când un nume e asociat cu acest nume enorm. Dar, eu privest totul natural, nu mă afectează. Sunt într-un proiect extrem de motivant, recent mi-am prelungit contractul pentru cinci ani, sunt fericit şi sunt bucuros că cei de la Tottenham sunt mulţumiţi de mine. Fotbalul te pune în situaţii neaşteptate, iar acum sunt multe zvonuri. Madrid a câştigat patru Ligii ale Campionilor în cinci ani, trei la rând. Sunt un mare fan al lui Zidane şi vorbim şi despre cei mai buni jucători din lume. Credeţi că antrenorii se gândesc că trebuie să fie curajoşi pentru a prelua o asemenea echipă? Eu cred altceva: că e una dintre cele mai bune din istoria fotbalului… Cu toţii avem visuri, dar mi-am prelungit acordul zilele trecute şi sunt fericit la Londra”, a declarat Pochettino conform Marca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare