Sport

MĂRTURIE. Cum a fost forțată Diana Bulimar să îi cedeze locul Larisei Iordache într-o finală olimpică

 

Diana Bulimar a povestit marți seară la reality-show-ul Exatlon, de la Kanal D, cum a fost forțată să se retragă din finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra pentru a-i lăsa locul Larisei Iordache.

Bulimar a povestit cum i s-a furat un vis, fiind obligată să declare forfait pentru ca Larisa Iordache, prima sub linie după calificări, să o înlocuiască. În acel moment, oficialii lotului de gimnastică au susținut că cele două au luat decizia împreună, Larisa având o notă de plecare mai mare decât Diana.

Adevărul este, însă, altul, fiind povestit de „Didi” la Exatlon România: „Eu am «prins» o singură Olimpiadă, cea de la Londra, în 2012. Luasem deja o medalie (bronz în competiția pe echipe – n.r.) şi mă calificasem într-o finală olimpică. Din fericire sau din păcate, colega mea, care era mai bună ca mine, era următoarea. Şi, trăind în România şi putând să se facă uşor schimbări, m-am dus la doctor să mă dau accidentată şi să concureze ea în locul meu. Nu ştiam ce să simt, dintr-o parte eram atacată. Familia îmi era alături şi trebuia să îşi dea acceptul pentru acel fapt, care nici până în momentul de faţă nu a fost semnat. Părinţii mei nu şi-au dat acordul. Colega mea Larisa a primit şansa, mă bucur că a avut-o şi a trăit ce a trăit pe bârnă. Simţeam că sunt moartă, aveam 14 ani de gimnastică, simţeam că am muncit atâţia ani pentru acel moment şi mi-a fost luat”.

Totul a fost confirmat de Larisa Iordache, bună prietenă cu Bulimar.

„Cum a zis şi Gogo (Diana Bulimar – n.r.), trăim în România şi s-a decis să concurez eu în locul ei. Au fost nişte motive, nu aş vrea să le spun, însă eu nu am fost de acord. Mi-ar fi plăcut să fiu într-o finală a mea, însă i-am luat şansa Dianei. I-am zis că nu doresc să îi iau locul, pentru că şi eu, dacă eram pusă în situaţia ei, aş fi luptat pentru locul meu. Au fost nişte momente grele pentru amândouă. După ce s-a terminat concursul, am hotărât să nu nu mai facem aceleaşi greşeli pe viitor şi nimeni să nu mai treacă peste cuvântul nostru, să încercăm să facem dreptate”, a spus Iordache la Kanal D.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare