Sport

Martin Lacroix, înaintea Campionatului Mondial, divizia II, grupa A: „Putem promova în eșalonul superior”

 

După cum se știe, Martin Lacroix va conduce prima reprezentativă de hochei pe gheață a României la Campionatul Mondial, divizia II, grupa A, al patrulea eșalon al lumii, care va începe luni, la Galați.

„Tricolorii” se vor duela cu Belgia, Serbia, Islanda, Australia și Spania, campioana urmând să promoveze în divizia superioară.

„Am acceptat numirea în funcţia de antrenor principal al echipei României. Este o nouă provocare, o onoare şi o responsabilitate pentru mine. Cred că este posibil să terminăm pe primul loc şi să promovăm în grupa superioară. Ca primă măsură, voi încerca să institui o nouă mentalitate în rândul componenţilor echipei naţionale şi să pregătim cu seriozitate fiecare meci în parte. Pe unii dintre jucători îi cunosc, o parte dintre ei i-am antrenat la Braşov dar îmi va face plăcere să-i descopăr şi pe ceilalţi, convocaţi la echipa României, pentru meciurile Campionatului Mondial”, a declarat Martin Lacroix.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button