Sport

Martin Fourcade, încă un GLOB MARE DE CRISTAL!!! La Tyumen, brașoveanul George Buta S-A CALIFICAT pentru cursa de pursuit!!!

 

Francezul Martin Fourcade (foto: L’Equipe) a concurat ireproșabil în proba de sprint (10 kilometri) din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Tyumen (Rusia). El a terminat primul întrecerea, fiind cronometrat în 25.49 minute (0). Pe locul secund s-a clasat un alt francez, Simon Desthieux (+32.2 secunde), al treilea sosind suedezul Fredrik Lindström (+33.5 secunde).

Brașoveanul George Buta, fără greșeală în poligon, a ocupat locul 50 (+2.42.8 minute de câștigător), calificându-se pentru pursuitul de mâine. Remus Faur a fost al 73-lea, iar Gheorghe Pop, al 76-lea.

Prin urmare, Martin Fourcade a cucerit globul de cristal al specialității (sprint) și și-a securizat adjudecarea globului cel mare de cristal, destinat învingătorului sezonului în clasamentul general al Cupei Mondiale. Este pentru a 7-a oară consecutiv când acest trofeu extrem de prețios îi revine francezului! Cu două curse rămase de disputat în acest sezon (2017-2018) al Cupei Mondiale, pursuit și masstart, Fourcade este în frunte, cu 1.056 puncte, al doilea fiind norvegianul Johannes Thingnes Boe (974 p).

Astăzi, la Tyumen, se dispută proba feminină de sprint (7.5 kilometri).

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare