Sport

Marșează și PRIMARUL BRAȘOVULUI la ideea lui Ion Țiriac?!…

 

În calitatea sa de președinte al Federației Române de Tenis (contestată de unii…), Ion Țiriac vrea să relanseze „sportul alb” în țara noastră, urmând exemplul Chinei.

„După victoria lui Na Li de la Australian Open au fost 10 milioane de copii din China care au început să joace tenis. Și la noi sunt copii care vor să facă tenis după ce au văzut rezultatele Simonei Halep, dar unde, când și cum? Au nevoie de antrenori”, a spus fostul tenisman, un prosper om de afaceri născut în Brașov, conform Gazetei Sporturilor.

În România, Ion Țiriac vrea să înființeze pentru centre regionale de tenis, unul dintre acestea urmând a fi la Cluj, unde primarul Emil Boc este un iubitor al sportului, în general, al tenisului în special, el fiind șef de galerie la ultimele meciuri disputate de echipa „tricoloră” de FedCup.

Și Brașovul ar fi o variantă pentru un centru regional de tenis, mai ales că pe Țiriac îl leagă multe amintiri frumoase de acest oraș, mai rămâne de văzut cum va percepe primarul George Scripcaru această inițiativă.

„Eu am adus patru turnee în țară și hai să vedem dacă primarii, Guvernul le vor vrea în România. Aș vrea să fac patru centre regionale de tenis în România și voi vorbi cu domnul Boc pentru unul la Cluj”, a mai spus Ion Țiriac pentru sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare