Sport

Marius Șumudică vine la Brașov

Marius Șumudică vine la Brașov.

După ce a fost numit antrenor la Rapid (vezi AICI), „Șumi” a declarat astăzi, într-o conferință de presă: „Mi s-a îndeplinit un vis! Îmi doream foarte mult să revin acasă, Giuleștiul este casa mea. Cuvintele sunt de prisos, nu am ce să spun. Nu pot exprima prin cuvinte ceea ce simt în acest moment. Rapid este echipa pe care o iubesc. Sunt dator față de această echipă. Simt că în acest moment sunt dator să fac lucrurile așa cum trebuie și să ieșim din zona în care ne aflăm acum, să ducem Rapidul acolo unde toată lumea așteaptă. Știu că sunt așteptări. Niciodată nu m-am ferit de genul acesta de aventuri! Sper să reușesc, este plăcerea vieții mele! Fotbalul mi-a dat tot în viață, iar eu trebuie să dau tot fotbalului! Rapidul mi-a dat tot în viață! Am fost campion cu Rapid și sper să fiu campion cu Rapid și din postura de antrenor. Acesta este visul meu”.

Marius Șumudică vine la Brașov

Profitând de întreruperea Superligii, întrucât prima reprezentativă de fotbal a României va susține meciurile cu Kosovo și Lituania din Liga Naționilor, Marius Șumudică i-a solicitat conducerii rapidiste un cantonament în Poiana Brașov, pentru „încărcare”, așa cum s-a spus la Digi Sport. A observat că „vișiniii” suferă din punct de vedere fizic.

Chiar dacă, acum mulți ani, în momentul în care i s-a reziliat contractul cu FC Brașov, Șumudică a fost făcut „bufon” de patronul Ioan Neculaie, el are în continuare mulți prieteni la poalele Tâmpei, care vor fi bucuroși să-l revadă.

Până la sosirea în stagiul de pregătire de la Brașov, la începutul lunii septembrie, unde ar putea susține și 1-2 meciuri amicale, giuleștenii vor mai juca două partide în campionat, ambele în deplasare, cu Poli Iași și Universitatea Craiova.

În prezent, Rapidul ocupă locul 12, cu 5 puncte acumulate din 6 etape.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button