Sport

Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al-Shabab

 

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Al-Shabab, se anunţă pe pagina de Twitter a clubului, potrivit Mediafax. Deşi în ultimele zile antrenorul a vorbit despre prelungirea contractuală, duminică a venit anunţul: „Managementul clubului a decis ca antrenorul român să îşi încheie contractul cu echipa, de comun acord”. Al Shabab a ratat clasarea pe locul trei în campionatul din Arabia Saudită, care i-ar fi asigurat prezenţa în Liga Campionilor Asiei, după eşecul din ultima etapă, pe terenul lui Al Hilal, scor 3-2. Marius Șumudică a dezvăluit condițiile în care s-a despărțit de Al-Shabab:

Da, am reziliat în această seară, de comun acord, fără nici o compensație din partea nici uneia dintre părți. Voi primi salariul la zi și ne-am strâns mâna. Nu ne-am certat, sunt foarte mulțumit de acest sezon și sper ca anul viitor echipa să aibă rezultate și mai bune“, a spus Șumudică, pentru Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button