Sport

Marius Şumudică se retrage din antrenorat. „M-am săturat”

Marius Şumudică se retrage din antrenorat. Marius Şumudică, fost antrenor la FC Braşov, a anunţat că în „3-4 ani” se va retrage din fotbal şi va continua ca analist TV.

Marius Şumudică se retrage din antrenorat. „Eu când voi termina contractul în străinătate, dacă nu voi mai putea activa în străinătate, îmi doresc să mă retrag din fotbal, din antrenorat. Nu îmi doresc să mai antrenez în România. Nu m-a supărat nimic, asta e decizia mea irevocabilă. Mai antrenez 3-4 ani la un nivel bun, în străinătate. Mă retrag din antrenorat, mi-a ajuns. Vreau să rămân în fenomen. Cel mai ușor ar fi să lucrez în televiziune. Eu am contract cu Digi acum, mă așteaptă înapoi acolo. Nu îmi doresc să mai antrenez. Am ajuns la capătul puterilor. Mai antrenez 3-4 ani, ca să pot sta liniștit, atât eu, cât și familia mea. Încă îmi place să antrenez, dar în jurul vârstei de 55 de ani mă voi retrage, vă promit. O să mai vorbesc de colegi doar când o să fiu expert la televiziune. Atunci nu o să scape nimeni de gura lui Șumudică. Nu mai vreau să antrenez, m-am săturat. Mai stau câțiva ani în străinătate, 4 ani, pe un salariu bun, ca să merite sacrificiul pe care îl fac. Nu este ușor să stai departe de familie”, a declarat „Şumi” conform gsp.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button