Sport

Marius Șumudică a anunțat când va pleca de la Astra

 

Antrenorul Marius Șumudică a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că până în vara anului viitor, când îi expiră contractul, nu va pleca de la  Astra Giurgiu deoarece nu își permite să achite clauza de reziliere în valoare de 150.000 de euro. „Contractul meu expiră în vară, iar atunci ne vom despărți. Până în vară e greu să plec, pentru că eu când am spus că sunt dispus să plec pentru a crea un șoc la echipă am fost refuzat. Patronul mi-a spus că și dacă retrogradează nu se gândește să îl dea afară pe Șumudică. Și mi-a mai spus că am clauză, iar dacă vreau să plec și să stau acasă atunci să plătesc banii. Iar eu nu îmi permit să plătesc 150.000 de euro și să stau acasă. Nu îmi permit nici să plătesc 150.000 de euro și să antrenez altă echipă. Dacă cineva îl vrea pe Șumudică, să plătească. Eu nu îmi permit pentru că nu am făcut atâția bani deocamdată“, a spus tehnicianul.
Acesta a adăugat că în vara anului viitor se va despărți de Astra pentru că nu va putea face performanță cu jucători ale căror salarii lunare nu vor fi mai mari de 2-3.000 de euro. „La cum merg lucrurile acum la Astra, va fi destul de greu să continuăm pentru că îmi doresc să fac performanță și să păstrez jucătorii. Iar în ultimul timp noi nu mai putem ține jucătorii. Am pierdut o echipă până acum… cu jucătorii din sezonul trecut valsam ca la Viena acum. Și nu cred că mai am răbdarea să iau de la zero cu alți jucători și să nu mă bat acolo sus. Am fost obișnuit cu un nivel, iar să o iau de la capăt cu jucători cu salarii de 2-3.000 de euro, nu cred că am putea face performanță. Așa că ar fi momentul unui alt antrenor“, a menționat Marius Șumudică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare