Sport

Marius Lăcătuș, OFERTĂ de la FC BRAȘOV?!… Ce a spus despre INTERVENȚIA POLITICULUI

 

Brașoveanul Marius Lăcătuș a antrenat ultima dată Steaua București, de unde a plecat în iunie 2019.

La Telekom Sport, el a mărturisit că, recent, a primit o ofertă, pe care a refuzat-o, deși ar dori să revină „în iarbă”.

„A fost o ofertă, dar nu a fost cazul. Mi-e dor, dar nu, momentan. Important e să fie un club care să aibă planuri de viitor, cu obiective clare, la care să ai continuitate, care mai puţin există la noi, să ajungi să încerci să construieşti o echipă şi apoi să ai rezultate. Toată lumea vrea rezultate imediat”, a declarat „Fiara” pentru sursa citată.

Chiar dacă nu a precizat de unde a primit propunerea de a antrena, există posibilitatea ca aceasta să fi fost de la… „new” FC Brașov, dacă luăm în calcul ce a mai spus „Lăcă”: „Nu sunt neapărat de acord că patronii taie şi spânzură. Mai există şi primari, şi consilieri, şi prefecţi. Nu numai patronii… Se mai numesc antrenori pe la echipe şi politic. Oamenii care conduc un oraş sunt capabili să numească şi antrenorul la echipă”.

Marius Lăcătuș și-a început cariera fotbalistică la FC Brașov, unde a evoluat în perioada 1981-1983, apoi fiind transferat la Steaua București.

Și ca antrenor, „Fiara” a trecut pe la FC Brașov, adus de boss-ul Ioan Neculaie, în sezonul 2002-2003.

„Lăcă” este și cetățean de onoare al Brașovului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare