Sport

Maria Sharapova s-a reprofilat! A lăsat tenisul pentru… box

 

Depistată pozitiv la meldonium, Maria Sharapova a fost suspendată de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) începând din 26 ianuarie 2016. Ea a primit din partea ITF o suspendare de 24 de luni, care a fost redusă la 15 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, la începutul lunii octombrie. Rusoaica a dezvăluit ce a făcut în această perioadă în care nu a jucat. 

„Am petrecut o vacanţă în Croaţia. A fost cu adevărat bine. (…) Am scris, de asemenea, o carte biografică ce va fi publicată în septembrie, mai întâi în engleză, iar apoi în rusă. Am mai încercat boxul, deoarece aveam nevoie să rămân în formă. A fost super pentru că îmi puteam imagina anumite persoane atunci când boxam”, a afirmat jucătoarea de tenis.

Sharapova urmează să revină în circuitul profesionist în data de 26 aprilie, cu ocazia turneului pe zgură de la Stuttgart (Germania). 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button