Sport

Maria Șarapova a primit un wildcard pentru turneul de la Beijing

 

Maria Șarapova a acceptat un wildcard pentru turneul China Open, de la Beijing, din luna octombrie, a anunțat site-ul WTA. Șarapova, care are cinci titluri de Mare Șlem în palmares, a câștigat competiția în 2014 și a mai jucat o finală în 2012, aceasta urmând să fie a șaptea sa participare la turneu.

La ediția din acest an și-au mai anunțat participarea campioana de la Wimbledon, spaniola Garbine Muguruza, daneza Caroline Wozniacki, americanca Venus Williams, chinezoaicele Shuai Zhang și Shuai Peng, turneul fiind programat în perioada 24 septembrie – 8 octombrie. Șarapova a jucat recent la turneul de la Stanford, după o pauză de opt săptămâni, însă a fost nevoită să se retragă de la turneul californian chiar înaintea meciului din optimi, din cauza unei accidentări la braț. Maria Șarapova figura și pe tabloul de la Toronto, dar a renunțat la turneu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button