Sport

MAREA DEZAMĂGIRE a lui Bute înaintea meciului de mâine dimineaţă!!!

 

După perioada de suspendare cauzată de un test antidoping pozitiv, Lucian Bute revine în ring pentru meciul cu Eleider Alvarez, programat la Quebec (mâine dimineaţă, în jurul orei 5.30, în România).

Câştigătorul acestei confruntări va boxa apoi cu Adonis Stevenson, foarte probabil pentru centura WBC a categoriei semigrea, în intervalul 22-24 aprilie.

La profesionişti, Lucian Bute are 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză, în timp ce pugilistul columbian, rivalul său, este neînvins în 21 de meciuri susţinute, 10 câştigându-le prin K.O.

Lucian Bute s-a declarat supărat înainte de a urca în ring, postând pe contul său de Facebook: „Cu profundă dezamăgire, vă confirm că meciul meu nu a fost preluat de nici o televiziune din România. Am primit enorm de multe mesaje de la cei peste 700 de mii de admiratori ce urmăriți această pagină, în care sunt întrebat unde se poate vedea meciul meu cu Alvarez pentru centura WBC Silver. Am sperat până în ultima zi că am să pot anunța cine televizează în țară, dar nu a fost să fie. Vă asigur că nu prețul drepturilor a stat la baza deciziei televiziunilor de a nu transmite meciul meu. Oricum, energia voastră, a românilor, este cu mine și vă simt mereu aproape!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare