Sport

MARE SCANDAL, cu BRAȘOVENI care ACUZĂ, în ciclism! Edi Grosu vrea să renunțe la a mai reprezenta România!

  • grosu_14.jpg

Tatăl rutierului brașovean Edi Grosu (foto), Viorel, a fost lovit cu mașina, la Campionatele Naționale de ciclism, de către antrenorul echipei CSA Steaua, Georgios Georgiadis, alegându-se, în urma incidentului, cu o lovitură la cap.

„A tras de maşină, să îl scoată într-un şanţ. Tatăl meu a dat cu capul de stâlpul de la uşa maşinii, are capul umflat… Am sunat la poliţie, la ambulanţă şi apoi am postat filmuleţul pe Facebook. A oprit maşina şi a venit agresiv spre tata. Apoi, tata s-a oprit la antrenorul federal, să îi spună. După sosire, când era şi poliţia acolo, a început să îl agreseze pe unul care nu avea nici o legătură cu ce era în cursă, un mecanic. L-a lovit”, a relatat Edi Grosu potrivit fanatik.ro.

Georgiadis a relatat, la rândul său: „L-am lovit cu maşina, atât s-a întâmplat. Ne-am lovit în circulaţie”.

Între Edi Grosu și Georgios Georgiadis s-au înregistrat mai multe conflicte de-a lungul vremii, ciclistul născut în Zărnești precizând pentru sursa citată: „Mă gândesc foarte serios să nu mai fac parte din echipa naţională niciodată”.

El va face o adresă către Federaţia Internaţională de Ciclism (UCI), pentru a rula independent. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare