Sport

Marcel Popescu, despre condițiile de refacere din România: „Lucrăm cu butoaie de murături în care băgăm gheață și apă și băgăm jucătorii”

 

Condițiile în care jucătorii din România se refac după efortul depus la antrenamente sunt departe de cele din Occident, președintele celor de la CS „U” Craiova, Marcel Popescu declarând la Digi Sport: „Nimic nu este ușor iar în perioada asta se strânge mult din dinți. Ca să ai plăcerea jocului, trebuie să stai mai întâi în picioare. De aceea ne uităm cu admirație la marile cluburi din Europa, care joacă 60-70 de meciuri pe an și care pot să o facă la același nivel. Ca să o faci și tu la același nivel, trebuie să te pregătești ca lumea iar condițiile de refacere să fie exact la nivelul lui 2017. Nu aș vrea să condamn pe cineva, nu aș vrea să spun că nu avem antrenori pregătiți, dar condițiile de refacere din România nu permit ca jucătorii să fie readuși imediat pe linia de plutire. Ați văzut jucători care stau în vaze de flori ca să-și relaxeze mușchii după un efort susținut, în condițiile în care afară sunt 35-40 de grade. Marile cluburi lucrează cu criosauna și cu alte metode, în timp ce noi lucrăm cu butoaie de murături în care băgăm gheață și apă și băgăm jucătorii. Astea sunt realitățile, din păcate”.

FOTO: gsp.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare