Sport

Marcel Hirscher, ÎNCĂ O DATĂ!!!

 

Schiorul alpin austriac Marcel Hirscher a mai obţinut o victorie, luni seara, în slalomul paralel de la Alta Badia (Italia).

El a avut emoţii doar în semifinală, unde a ratat startul, dar a învins până la urmă. Astfel, în actualul sezon al Cupei Mondiale de schi alpin a bifat patru succese în 5 curse. A avut şi un loc doi la Beaver Creek, la slalom uriaş, care se poate transforma într-un succes, FIS luând decizia de a-l descalifica pe învingătorul Stefan Luitz, pentru că a utilizat o mască de oxigen între cele două manşe (Federaţia Germană a fost informată de hotărârea FIS, având la dispoziţie două săptămâni pentru a cere explicaţii, după care există calea apelului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv – TAS). 

Pe locul secund la Alta Badia s-a clasat francezul Thibaut Favrot, aflat la primul său podium în Cupa Mondială. Cel mai bun rezultat al „cocoşului” fusese un loc 17 obţinut în slalomul uriaş de la Garmisch, din ianuarie.

Alexis Pinturault, un alt francez, a ocupat a treia poziţie, după ce s-a impus în finala mică în faţa suedezului Matts Olsson.

Marcel Hirscher conduce detaşat în clasamentul general al Cupei Mondiale de schi alpin, cu 480 de puncte. Un alt austriac, Max Franz, este al doilea – 341 p, norvegianul Aksel Lund Svindal urmându-l – 333 p.

Foto: L’Equipe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare