Sport

Maratonul Internațional de la Brașov s-a „înfrățit” cu Lago Maggiore Marathon!!!

Standul de la „Sport Expo” al delegației noastre a făcut senzație în Italia – vezi galeria foto…

  • maggiore4.jpg
  • maggiore.jpg
  • maggiore1.jpg
  • maggiore2.jpg
  • maggiore5.jpg
 

Echipa Maratonului Internațional de la Brașov a participat la a 6-a ediție a prestigioasei competiții Lago Maggiore Marathon, care a adunat la start aproximativ 3.000 de participanți.

Astfel, în cadrul „Sport Expo”, organizată cu ocazia evenimentului menționat din Italia, delegația „tricoloră” a fost una dintre vedete, standul de promovare a celei de a treia ediții a Maratonului International Brașov, sustinut de Telekom Romania, fiind extrem de apreciat. Acesta a fost vizitat de numeroși participanți din Italia, Kenya, Brazilia, Anglia, Suedia, Spania, Franța, Germania, Ungaria și nu numai, roata norocoasă, cu surprize și înscrieri la maratonul al cărui punct central va fi Piața Sfatului din Brașov, făcând deliciul tuturor celor ce i-au trecut pragul.

„A fost o experiență inedită, unde am învățat și câteva lucruri importante despre cum «să pui în scenă» un maraton, am învățat și un pic de italiană și ne-am întors cu forțe proaspete, începând serios pregătirile pentru ediția 2017 a Maratonului Internațional de la Brașov”, au declarat membrii delegației noastre, precizând că organizarea unui astfel de eveniment de anvergură în Brașov aduce un mare plus atât orașului, care devine tot mai căutat și mai cunoscut în lume, dar și economiei locale.

Ediția a III-a a Maratonului Internațional de la Brașov, powered by Telekom Romania, se va desfășura în 21 mai 2017. Zona de start și finiș va fi Piața Sfatului, iar traseul va urma străzile și bulevardele importante din oraș. Probele rămân aceleași: maraton – 42 km, semimaraton – 21 km, team run – 4 x 10 km, cursele de 10, 5 km și a copiilor. Până la sfarșitul lunii noiembrie se va „deschide” oficial procesul înscrierilor, organizatorii anunțând și un pachet cu frumoase surprize.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button