Sport

MARATONUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV. Și Urban Invest susține evenimentul!!! Pentru dezvoltarea orașului!!!

 

Brașovul găzduiește în acest week-end a treia ediție a Maratonului Internațional Brașov. Și Urban Invest a ales să sprijine încă de la început evenimentul, ca o încurajare a oamenilor de a face mai multă mișcare în aer liber și, nu în ultimul rând, ca o dorință de a promova Brașovul pe plan național și internațional.

Reporter: În 20-21 mai 2017 va avea loc a treia ediție „Brașov International Marathon powered by Telekom Romania”. De ce ați ales să vă implicați ca partener în acest eveniment?

Dana Dumitrescu (reprezentant Urban Invest – foto): De 10 ani construim bucuria de a trăi frumos în Brașov prin proiectele rezidențiale pe care le realizăm, fapt ce ne-a determinat să fim activi și pe plan social. Urban Invest susține un stil de viață sănătos, iar de-a lungul timpului am fost parteneri și organizatori a mai multor evenimente sportive. Maratonul Internațional Brașov este, din punctul nostru de vedere, unul dintre cele mai importante evenimente organizate în Brașov, un eveniment care merită susținerea tuturor brașovenilor, implicit a noastră. De 2 ani de zile suntem parteneri ai acestui eveniment și ne dorim să ajungă la un nivel cât mai înalt, pentru a susține impreună un stil de viață sănătos, dar și dezvoltarea unui oraș atât de frumos, precum este Brașovul. Anul acesta ne-am concentrat atenția, în principal, asupra cursei de 10 km, asta datorită cifrei care pentru noi are o mare importanță. Sunt 10 ani de când s-a înființat firma noastră, iar pe parcursul celor 10 ani am avut bucuria și satisfacția de a realiza apartamente care au devenit acasă pentru foarte multe familii.

Rep.: Ați mai susținut de-a lungul timpului și alte evenimente sportive…

D.D.: Sunt 5 ani de când susținem numeroase evenimente sportive în Brașov, iar din 2016 suntem organizatorii propriului eveniment sportiv dedicat în totalitate copiilor. Junior Sport Fest, un proiect marca Urban Invest, este un eveniment pe care l-am creat cu dorința de a încuraja copiii să iasă din fața calculatoarelor pentru a face sport și mișcare în aer liber. Prima ediție a avut loc în anul 2016, iar evenimentul s-a bucurat de un real succes. Anul acesta vom organiza a doua ediție și ne dorim să devină un eveniment important al orașului în care locuim, fiind susținuți în acest sens atât de către Primăria Municipiului Brașov, cluburile sportive brașovene, dar și de către sportivi de renume ai Brașovului.

Rep.: Aveți angajați activi și pasionați de mișcare în cadrul companiei? Programe/proiecte prin care stimulați angajații/partenerii să facă sport?

D.D.: Suntem o echipă tânără, pasionată de numeroase sporturi. Frecvent organizăm în cadrul companiei ieșiri cu tematici sportive. În paralel, am creat pentru clienții noștri actuali și viitori un program de fidelizare în baza căruia beneficiază de abonamente și servicii la prețuri speciale la sălile de fitness din Brașov. În acest mod, susținem sportul și îngrijirea corporală ca parte a unui stil de viață frumoasă.

Rep.: Ce beneficii credeți că aduce pentru comunitatea locală, dar și la nivel general organizarea unui eveniment de talie internațională cum este Maratonul Internațional Brașov?

D.D.: Brașovul s-a dezvoltat foarte frumos în ultimii ani din foarte multe puncte de vedere. La ora actuală, Brașovul este un oraș care se bucură de promovare pe plan internațional, atât din punct de vedere turistic, cât și economic, însă întotdeauna este loc și de mai bine. Un eveniment precum Maratonul Internațional Brașov contribuie semnificativ la dezvoltarea orașului nostru, creând legături atât pe plan local, dar și pe plan internațional. Este foarte important să conștientizăm cu toții că un astfel de eveniment are nevoie de susținerea noastră, a tuturor, pentru a-și putea îndeplini obiectivele. „Brașov International Marathon” unește comunitatea brașoveană prin promovarea unui stil de viață sănătos bazat pe sport.

Rep.: La final, un mesaj de încurajare pentru participanții la competiție.

D.D.: Le mulțumim tuturor celor care s-au înscris la a 3-a ediție a „Brașov International Marathon” și le dorim succes. Îi încurajăm și pe cei care nu s-au înscris să vină, totuși, și să își susțină apropiații, dar și evenimentul în sine, pentru că este unul creat pentru brașoveni și care are și o cauză caritabilă, o parte din banii colectați din taxele de participare fiind donați către Hospice Casa Speranței, care, de 25 de ani, acordă sprijin gratuit copiilor și adulților din România cu boli incurabile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare