Sport

Maratonul Internaţional Braşov, PROMOVAT la Barcelona!!!

  • maraton1_3.jpg
 

Echipa Braşov International Marathon (BIM) a fost prezentă, zilele trecute, la Expo Sport Zurich Marató de Barcelona, acolo unde a prezentat maratonul care se va desfăşura în oraşul nostru în data de 21 mai 2017.

Astfel, standul Braşovului a fost vizitat de o mulţime de participanţi veniţi din toate colţurile lumii. Expunerea evenimentului atletic a fost un bun prilej pentru a promova şi Braşovul, Transilvania în general, toţi cei care au trecut pragul standului BIM fiind încântaţi să descopere o zona minunată, plină de istorie, de locuri frumoase ce merită vizitate şi promovate peste hotare, ceea ce reprezintă un potenţial uriaş pentru economia oraşului.

De asemenea, membrii BIM au realizat un film de prezentare internaţional, pe baza conceptului „Explore! Eat & drink! Relax & have fun! Run Braşov International Marathon 2017!”.

Cu această ocazie, două dintre membrele echipei BIM, Ionela Păunică şi Dana Ninulescu, au alergat la Barcelona în primul lor maraton, iar Radu Restivan şi Flavia Elena Matei (321sport) au tras super cadre pentru al 11-lea episod „Discover the World through its Marathons” în care veţi avea ocazia să cunoaşteţi cele mai importante puncte din Barcelona, dar şi detalii despre Braşov International Marathon.

Evenimentul, Maratonul Internaţional Braşov, este organizat de Asociaţia Şapte Scări Braşov & Smart Atletic Team.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button