Sport

Maratonul Internațional Brașov prezintă kit-urile de concurs

  • kit.png
  • kit2.png
  • kit3.png
 

Intrăm în linie dreaptă până la startul maratonului panoramic al României, Maratonul Internațional Brașov, iar astăzi avem, poate, cele mai așteptate noutăți de la organizatori: kit-urile de concurs ale ediției din acest an sunt gata și sunt mai generoase decât oricând.

Echipa care pregătește maratonul vrea ca fiecare participant să aibă o experiență superioară și, astfel, a conceput câte un kit dedicat, în funcție de fiecare probă aleasă, adecvat tuturor participanților, care se adaugă numeroaselor beneficii și surprize pregătite înainte de start și după cursă.

Pentru probele competitive, kit-ul conține: cip  pentru cronometrare electronică, tricoul oficial – tricou tehnic, număr de concurs, memory stick, produs Powerbar, Cartela Telekom prepay cu beneficii surpriză, Myracestory – fotografie în timp real de pe traseu, cupon reducere Intersport – 20%.

Vedeți mai multe informații despre conținutul fiecărui kit, în galeria de imagini.

Concurenții curselor competitive se bucură și de numeroase alte beneficii, în afara kit-ului de participare. Astfel, după ce trec linia de finiș, au parte de: medalie turnată, zonă de masaj, diplomă personalizată electronică, precum și de o zonă ofertantă de revitalizare

Alte facilitate includ: zona de Start & Finish amenajată la cele mai înalte standarde, în Piața Sfatului, traseu pe șosea, marcat și parțial închis circulației auto, serviciu de cronometrare electronică, cu rezultate oferite live, online și transmise prin SMS/e-mail fiecărui participant, după terminarea cursei, puncte de hidratare și revitalizare în zona de start/finiș și pe traseu, servicii de asistență medicală, fotografii la finiș și pe traseu, puncte de entertainment pe traseu

Înscrierile sunt deschise până în data de 15 mai pe site-ul http://maratonulbrasov.ro/. Organizatorii susțin comunitatea locală și stilul sănătos de viața și, astfel, brașovenii beneficiază de acces gratuit la cursele populare și la cele pentru copii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare