Sport

MARATONUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV. Pandalie și Iulian Miu își caută echipă!!! Galerie foto…

  • pandalie1.jpg
  • pandalie2.jpg
  • pandalie3.jpg
  • pandalie4.jpg
 

Înaintea Maratonului Internațional Brașov, care va avea loc în data de 29 mai, echipa Dolce Sport a făcut o vizită în orașul din inima Transilvaniei pentru a surprinde câteva secvențe cu prietenul special Pandalie și cu fostul cunoscut fotbalist Iulian Miu. Ambii, dornici de alergare, sunt în căutarea unei echipe, anunțându-și participarea la competiție.

Așa cum au relatat organizatorii, „a fost o zi plină cu peripeții și multe zâmbete, dar și cu mulți copii care cu greu s-au despărțit de Pandalie”.

Înscrierile pentru Maratonul Internațional Brașov sunt în plină desfășurare și se pot face până la data de 22 mai accesând site-ul întrecerii, http://maratonulbrasov.ro/inscriere/.

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button