Sport

MARATONUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV. Ioana Scărlătescu, frumusețea alergării caritabile!

 

Cine caută motive în plus să participe la Maratonul Internațional Brașov, susținut de Telekom, trebuie să știe că la start va fi prezentă și Ioana Scărlătescu (foto), una dintre cele mai frumoase și mai pline de viață prezentatoare de știri sportive din România.

Ioana prezintă de mai mulți ani jurnalele Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom, cu profesionalism, dar și cu un zâmbet ce vrăjește telespectatorii stației.

Ioana este o polisportivă. A făcut dansuri sportive cu Mihai Petre, practică sporturi de iarnă când afară este frig și wakeboarding vara și aleargă aproape zilnic. Farmecul ei a fost remarcat și de o revistă pentru alergători, care i-a dedicat un material întreg în urmă cu ceva timp.

De când este în echipa Dolce Sport, Ioana și-a făcut mereu timp pentru a participa la multele evenimente sportive la care televiziunea în care lucrează este partener.

Frumoasa prezentatoare va alerga la Brașov pentru o cauză nobilă, ea strângând fonduri pentru o intervenție chirurgicală ce poate ajuta un tânăr să-și folosească din nou piciorul distrus în urma unui accident auto.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button